Hoe kunnen wij u helpen?

Onze advocaten

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.
Vul formulier in

Mr. S. Zahri

010-2374562
info@azadvocaten.nl
In 2008 heeft Mr. S. Zahri haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden afgerond, vervolgens heeft zij de Master International Relations, met de nadruk op mensenrechten en het Internationaal recht, bij Webster University behaald. Mr. S. Zahri is vervolgens enkele jaren als jurist voor overheidsinstanties werkzaam geweest, hierna heeft zij de stap naar de advocatuur gemaakt. Zij kan u bijstaan op het gebied van het sociaalzekerheidsrecht, het familierecht, en het strafrecht. Mr S. Zahri is in januari 2015 beëdigd als advocaat en heeft veel geprocedeerd en ervaring opgedaan in het strafrecht, familierecht en bestuursrecht.

Mr. E. Robalo 

010-2374562
info@azadvocaten.nl
In 2014 heeft Mr. E. Robalo haar rechtenstudie aan de Universiteit Rotterdam afgerond. Mr. E. Robalo heeft afgelopen jaren veel juridische kennis en ervaring opgedaan. Met deze kennis en haar sociale vaardigheden wil zij iets kunnen betekenen voor de burger. Dit uit zich o.a. in mijn werk voor Stichting Nos Direito. Verder heeft ze een algemeen rechtspraktijk waar ze ook graag mensen vooruit helpt. 

Kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de Rodenrijselaan 66B in Rotterdam Noord. Wij staan zowel particulieren als Mkb'ers bij op verschillende rechtsgebieden.

Particulieren die daarvoor in aanmerking komen staan wij graag bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Wij geloven dat iedereen recht heeft op toegang tot het rechtssysteem, ongeacht zijn financiële situatie. Wij werken met de Raad voor Rechtsbijstand samen op basis van High Trust. Dit houdt in dat onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen wat leidt tot een snellere afhandeling van toevoegingsaanvragen.


Werkwijze

Voordat wij uw zaak in behandeling nemen, nodigen wij u uit voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de advocaat en wordt uw juridisch probleem besproken. Ook zal de advocaat de kosten van de zaak met u bespreken.

Als u wilt dat de advocaat uw zaak gaat behandelen dan zal de advocaat uw gegevens noteren en documenten die betrekking hebben op uw zaak innemen of opvragen. De advocaat zal ook een brief (opdrachtbevestiging) naar u sturen waarin wordt bevestigd dat u de advocaat opdracht heeft gegeven om u bij te staan. In de opdrachtbevestiging worden ook de gemaakte (prijs)afspraken vastgelegd. De advocaat gaat daarna aan de slag met uw zaak.

De advocaat overlegt met u over de aanpak van uw zaak en informeert u over de ontwikkelingen in uw zaak. Als er in uw zaak een (hoor)zitting plaatsvindt, zal de advocaat u voorbereiden en met u meegaan naar de (hoor)zitting. Als u vragen heeft over uw zaak mag u uiteraard altijd contact opnemen met uw advocaat.

Contactformulier

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek rechtstreeks contact op met AZ Advocaten.

Routebeschrijving: Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben voldoende parkeergelegenheid.
Extra toelichting Algemene praktijk (Arbeidsrecht, Huurrecht, Sociaal Zekerheidsrecht en overige)
Ons kantoor kan geen derdengelden ontvangen, wij beschikken niet over een Stichting Derdengelden.
Nieuwsbrief
Inschrijven voor nieuwsbrief van AZ Advocaten.